China Town en bupyeong

Geplaatst op

Gisteren zijn Stijn en ik naar China town gegaan. Het miezerde de hele dag en alles was dicht, dat komt waarschijnlijk door het coronavirus. We hebben de berg beklommen en zijn na een beetje uitrusten naar beneden gelopen. Uiteindelijk zijn we naar womido gegaan. Dat is een wijk met veel speelhallen vlak naast China town. Je kon van China town naar womido via een monorail die wel een geweldige snelheid van 10km/uur maakt!! Jammer genoeg was er in womido ook weer veel dicht. Daardoor zijn we naar incheon art centre gegaan.

Bij incheon art centre zijn drie grote malls (waar ik van weet) en het is een leuke wijk om in rond te lopen. We wouden een mal binnen gaan maar die bleek midden in een verbouwing te zitten. We zijn toen dus maar naar de twee andere malls gegaan, toen we daar waren uitgekeken zijn we weer naar halmoni gegaan.

Vandaag was Sophia weer beter. Dus zijn Sophia, Stijn en ik naar bupyeong gegaan. Daar heb je bij station een ondergrondse mall. We zijn daar opzoek gegaan naar een boeken winkel die Sophia wou bezoeken en we hebben er uiteindelijk drie gevonden waaronder die die Sophia wou bezoeken. De ondergrondse mall is echt een doolhof en we hebben daar een paar uur rondgelopen. Toen we daar klaar waren zijn we bovengronds gegaan en hebben we een gedeelte van een markt bekeken, toen we dat ook weer hadden gezien zijn we weer naar homebase gegaan.