Eten klimmen eten

Geplaatst op

Vandaag hebben Stijn, Sophia en ik middag gegeten met jina, haar zus en hun moeder (achtertantes en een oud achtertante). Dat hebben we in bucheon gedaan bij een all you can eat buffet. Ik begin het gevoel te krijgen dat Koreaanen van all you can eat houden. Na het etentje zijn Stijn, Sophia en ik weer terug naar halmoni gegaan om Sophia haar spullen te pakken zodat we die naar seoul konden brengen. Eenmaal in Seoul aangekomen hebben we de spullen gedropped en zijn we de berg waar Sophia op gaat wonen verder beklommen. Na een zware wandeling door het bos kwamen we bij een toren, die zijn we niet ingegaan want het was wel een mooi uitzicht waar we stonden. De zon was net onder en alle led- en neonlichten gingen aan. Echt geweldig om te zien. Stel je voor, een en al stad met bergen op de achtergrond dat langzaam donker wordt en zo weer oplicht met allemaal gezellige lichtjes.

Toen we weer beneden waren zijn we opzoek gegaan naar wat te eten. Op onze speurtocht kwamen we bij een markt waar veel streetfood werd verkocht, dat is altijd al een droom van mij geweest. Stijn en Sophia hadden er allen geen zin in dus zijn zij opzoek gegaan naar een restaurant. Ik liep daar eventjes rond en kon de glimlach al niet van mijn gezicht houden. Als een kind in de speelgoed winkel. Ik heb daar eerst wat aardbeien met een suikerlaag gegeten daarna een soort quiche met ei (dat heb ik ooit op YouTube gezien en ik moest het even proberen). Ik heb nog een corndog ggegeten en toen ben ik de H&M ingegaan omdat ik mijn handen niet meer kon voelen. Ik ben dus meteen daarna opzoek gegaan naar handschoenen en die kon ik gelukkig makkelijk vinden op de markt. Ik zag toen ook een stand die volledige octopussen klaarmaakte en verkocht, dat kon ik niet overslaan. Hij knipte hem op en legde hem op de bakplaat, is er met een vlammenwerper overheen gegaan, deed het in een bakje en gooide er wat saus overheen. Beste octopus die ik ooit heb gegeten.

Toen ik de octopus op had heb ik nog even snel wat gebakken kaas met rijstcake gegeten, ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik ben zeker niet teleur gesteld. Als toetje nam ik een luchtige pannenkoek met aardbeien, aardbeien jam en room erop gegeten. Duur maar het was het zeker waard! Ik heb veel uitgegeven maar ik wist dat dat zou gebeuren. Ik ben hier gekomen in de hoop een foodmarket langs te kunnen en had er al op vooruit gespaard. Ik ga dit in de toekomst zeker vaker doen!