Hagampo

Geplaatst op

Woesdag 19 februari stond everland (een pretpark) op de planning. Maar de reistijd was nogal lang om de hele dag een beetje te koukleumen, dus hebben we het maar niet gedaan. In plaats daarvan zijn we naar een supermarkt en een winkelcentrum in Incheon gegaan. De supermarkt was nogal groot maar niet ontzettent speciaal. Wel altijd leuk om te zien wat ze in andere landen verkopen.

Het winkel centrum was echt ontzettend groot. Maar we zijn er al een keer eerder geweest dus zijn we niet erg lang blijven hangen.

Donderdag 20 februari zijn we naar halmoni haar strandhuis gegaan in Hagampo. We zaten drie uur in de auto en kwamen in een uitgestorven vakantie dorpje uit. Denk aan Zeeland als er nog minder mensen zouden wonen en zonder de Duitsers. Wat wel grappig was, was dat er twee “conviniace stores” (kleine supermarktjes) waren. En ze waren nog best groot ook. Terwijl er maar een aantal mensen echt wonen.

We hebben verder nog een wandeling gemaakt en hebben bij zonsondergang nog wat dronebeelden gemaakt en met Stijn zijn fotocamera wat foto’s gemaakt. Hopelijk staan er daar een paar goede op.

Ik zit nu (vrijdag 21 februari) in de auto terug naar Incheon. Vandaag gaat Minho (zoon van het nichtje van halmoni) ons het “Incheon Nightlife” laten zien. Of tenminste, dat is wat we denken dat we gaan doen. Hij is een beetje slecht in Engels dus we zullen zien of we een beetje met hem kunnen praten.