Rustige dagen

Geplaatst op

Zaterdag 15 tot en met maandag 17 februari hebben we zeer weinig gedaan, zaterdag zijn we tot wat later wezen slapen zodat we in de avond naar seoul konden om uit te gaan. We begonnen de avond met kbbq (Koreaanse barbecue) wat wagyu beef bleek te zijn (super lekker maar ook super duur). Daar hebben we dus van genoten. Wat er verder is gebeurd die avond blijft een geheim, what happens in Seoul stays in Seoul ;P.

Zondag 16 februari hebben Stijn en ik een berg in de buurt van halmoni beklommen. Hij was niet extreem hoog maar wel hoger dan de gebouwen in de buurt. Het had ook gesneeuwd dus alles zag er heel mooi uit. Zo mooi dat we met de drone van Stijn wouden filmen, maar dat kon helaas niet vanwege de sneeuw en de stevige wind. In de avond zijn we met halmoni en nog wat andere (waarvan ik geen idee heb wie het zijn) uiteten geweest. Het was weer kbbq, dit keer was het geen wagyu maar varken.

Maandag 16 februari hebben we eigenlijk alleen gegeten met halmoni, haar broer en haar zussen. Het was een all you can eat dus dat hebben we zeker gedaan!